Uw Slager Romijnders introduceert succesvol Meat & Meals

Verse maaltijden wordt een steeds belangrijkere productgroep in de slagerij. Maar hoe weet de consument dat deze maaltijden bij de slager verkrijgbaar zijn? Het maaltijdenconcept Meat & Meals biedt Uw Slager Romijnders in Veghel hierbij veel ondersteuning en inspiratie.

Versterking van de slagerij
Stefan Romijnders is sinds november 2017 gestart met Meat & Meals. “Het mooie van Meat & Meals is dat goede medewerkers, topkoks worden. Door veel complimenten van steeds terugkomende klanten worden de topkoks zelfverzekerder en enthousiaster en dat zie je terug in het resultaat van de hele winkel!”

Meat & Meals versterkt de slagerij door een shop-in-shop uitstraling waardoor de consument de slager weet te vinden voor maaltijden. En dat merkt Stefan in de slagerij. “Na een bliksemstart door de juiste promotie en ondersteuning blijven mensen terugkomen voor de lekkere meals en steeds wisselende, goed doordachte maaltijden”. De maaltijden in de toonbank blijven verrassend, door de afwisseling in de menukaart.

Vers bereid, verrassend & afwisselend
Meat & Meals biedt Stefan de mogelijkheid om de maaltijden zelf te bereiden. Klanten krijgen een verse en gezonde maaltijd, welke ze zelf samenstellen. Iedere twee maand wisselt de menukaart, waarbij er op de seizoenen wordt ingespeeld. “Zo ligt er nu een aspergeschotel in de toonbank en zijn in de winter boerenkool en hutspot de toppers”.

Het Meat & Meals concept is opgebouwd in drie stappen. Bij stap één kiest de consument de portiegrootte (klein, middel of bourgondisch), bij stap twee wordt een thema gekozen (Hollands, Oosters of Italiaans) en bij stap drie wordt er in de toonbank een combinatie samengesteld. Daarnaast is er iedere week een maaltijd extra voordelig en staat er een specialiteit van de kok op het menu. “Zo blijft het voor de consument verrassend en afwisselend. En dat werkt!”

Voor meer informatie, kijk op www.meatenmeals.nl

Romijnders Uw Slager

Kalverstraat 9
5461 JL Veghel
0413362884

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit