Romijnders, Passie voor kwaliteit

Proef het verschil bij Romijnders Uw Slager

30 jaar geleden startte mijn vader de slagerij aan de Meijerijgaarde. In die 30 jaar is er heel veel veranderd. Waar vroeger onze toonbank voornamelijk gevuld was met een volledig assortiment van varkensvlees, rundvlees en veel eigengemaakte vleeswaren, is deze tegenwoordig uitgebreid met een breed scala aan dagverse producten voor ieder eetmoment. Denk aan maaltijden, salades, grillproducten, delicatessen en vele buitenlandse vleeswaren. 

Wat niet veranderd is, is de kwaliteit; die staat na 30 jaar nog steeds voorop. Nog steeds willen we de beste producten verkopen voor een eerlijke prijs.

Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

Stefan Romijnders

PUUR rundvlees

Boer Frank Moors uit Bergharen zorgt al jaren voor onze lekkere baklappen, malse biefstukjes en mooie magere braadlapjes. Hij selecteert de beste vrouwelijk dikbilkoeien van het witblauw ras en laat ze grazen op één van de vele weiden en uiterwaarden die het Maas en Waal gebied rijk is.  De rust en de voercombinatie van veel gras, droge brokken en mais zorgt voor een heerlijk pure smaak en uitstekende malsheid. Koeien, want vrouwelijk vlees is smaakvoller en fijner van draad, dus malser. Vleesbedrijf Willems uit Druten zorgt door volgens de laatste regels en hygiënevoorschriften te werken voor weinig stress bij de  dieren.

En wij… wij zorgen ervoor dat u een lekker en verantwoord stukje vlees op uw bord krijgt.

 Gewoon puur….. net als vroeger!

Ons varkensvlees

Vleeshandel Willems uit Druten werkt al jaren samen met een familie bedrijf waar zij hun varkens fokken. Alle dieren hebben de ruimte en op de boerderij zijn het welzijn van de dieren, kwaliteit en duurzaamheid de kernwaarden. Door het uitgebalanceerde voer is het vlees mooi van kleur en heeft het een goede structuur.

De varkens wegen doordat ze langer de tijd krijgen om te groeien zwaarder dan reguliere varkens. Dit komt de smaak zeer ten goede en is er minder bakverlies waardoor het vlees sappiger en smaakvoller blijft. Ook hier kiezen we voor uitsluitend vrouwelijke dieren omdat die malser en lekkerder zijn.